DSC_6627-Edit.jpg

Alledaagse sprookjes 

Locatie: Meestal zal deze sessie bij jou op stal plaatsvinden, je kunt er ook voor kiezen om naar een andere locatie te gaan en zelfs om hier bij mij te komen.

 

Wat ga je doen: Omdat deze sessie gaat over de band tussen jou en je paard is het belangrijk dat we een vorm kiezen waarin je die band optimaal voelt, rijden grondwerk, gewoon samen zijn het kan allemaal. 

Kosten:

Deze sessie bied ik aan voor € 175 (inclusief btw, exclusief reiskosten: € 0,19 per kilometer vanuit Heeze)

Voor dit tarief kun je een sessie van circa een uur verwachten waaruit naar verwachting tussen de 25-50 foto's komen die interessant kunnen zijn.

 

Uit de foto's mag je 7 uitkiezen die ik optimaal bewerk en die je, op groot formaat digitaal van mij ontvangt zonder logo. Daarnaast ontvang je andere geschikte foto's met logo in klein formaat voor gebruik op social media. 

Hoeveel paarden mogen op de foto? Mijn prijs is niet gebaseerd op het aantal paarden. Als je met twee paarden op de foto wil in 60 minuten en je hebt een goede groom dan kan dat zeker, wil je in je kudde op de foto dan kan dat ook. Rijfoto's van twee paarden wordt waarschijnlijk moeilijker. Heb je meer paarden, meer wensen, of willen meerdere mensen op een locatie op de foto? Neem contact met me op voor een prijs op maat. 

Meer weten stuur me een mailtje via de knop hieronder. Voorbeelden van foto's uit dergelijke sessies zie je via de knop portfolio.

©2020 door Herdtography. Met trots gemaakt met Wix.com