top of page
DSC_4828-Edit-2.jpg

Zeepaarden

Deze zomer maakte ik voor het eerst foto's op het strand en in de zee en dat smaakte naar meer... wat werden mijn paarden mooi daar aan zee en wat vonden ze het leuk. En wat leerde ik daar weer veel van. Omdat ik er zo van geniet ga ik ook in de herfst regelmatig strandsessies plannen. 

Omdat we in die periode langer op het strand mogen, heb ik ook meer tijd om te fotograferen. 

Dik was al een paar keer in Westkapelle, Walcheren en plan ook sessie in Zuid Holland. Wil jij ook foto's op het strand, stuur me dan een berichtje via de link hieronder en ik laat je weten wanneer ik weer een stranddag gepland heb, of we plannen er samen een. Je betaalt, zoals altijd bij mij, alleen wanneer je de foto's ook echt wil bestellen, hieronder lees je hoe dat na de sessie gaat. 

Na de sessie:

Je ontvangt binnen twee weken een link naar een galerij op mijn website met daarin alle foto’s die ik goed genoeg vind. 

 

Via de link kun jij foto’s die je mooi vindt in hoge (afdruk) kwaliteit zonder logo of in social media kwaliteit met logo bestellen, de tarieven staan in het onderstaande schema. Voor ik kom leggen we vast of jouw foto’s particulier of zakelijk zijn zodat deze prijzen al in de webwinkel staan.

 

Het is dan echt helemaal aan jou hoeveel foto’s je wilt bestellen en op welk formaat. En als je de foto’s niet mooi genoeg vindt dan is het ook prima als je geen foto bestelt. 

 


bottom of page