top of page
DSC_9049.jpg

Faces of Freedom

Voel jij je geraakt door het verhaal van Faces of Freedom? Misschien rij je, misschien doen je alleen grondwerk. Misschien ben je behoorlijk bang en zoek je daar hulp bij, misschien ben je heel soms bang en kun je daar goed mee omgaan, misschien ben je ooit bang geweest en ben je dat nu niet meer. In elk geval kun jij de verbinding maken tussen, paarden, angst/onzekerheid en toch ook vrijheid. 

 

Juist jouw gevoel van vrijheid wil ik vangen, te paard, er naast, in het bos, op het strand, jij mag het zeggen. Daarbij wil ik je wel fotograferen zoals je altijd te paard zou gaan. In je rijkleding met helm, als je dat draagt ook met bodyprotector, met jouw zadel en hoofdstel (met of zonder bit). 

Naast de foto's stel ik je ook een aantal vragen, over wat paardrijden voor jou te maken heeft met vrijheid, wat jouw angst was/is, en of je manieren gevonden hebt om daar mee om te gaan. 

De foto's komen hier op de website, en op mijn social media. uiteindelijk zal ik foto's en verhalen bundelen tot een inspiratie boek, waarmee alle gefotografeerde ruiters zichzelf, elkaar en anderen inspireren. 

 

Wil jij hier aan mee werken? Een van de gezichten laten zien van vrijheid met je paard? 

Hieronder vind je wat ik van je vraag en wat je ervoor terugkrijgt. 

 

  • Jij betaalt mij niet voor het maken van de foto’s en ik betaal jou niet voor jouw portretrecht.

  • Je krijgt van mij een digitale kopie van een foto in hoge resolutie, andere foto's kun je nabestellen voor 30 euro per foto in hoge resolutie en 10 euro per foto in lage resolutie met logo.  

  • Ik mag de foto’s ook als stock foto verkopen of op een andere manier publiceren 

  • Een sessie duurt circa 30 minuten 

  • Jij geeft aan wat vrijheid voor jou betekent en doet een suggestie voor waar je de foto wil maken, als dit ergens anders is dan waar je paard staat dan zorg je zelf voor vervoer.

  • Alle foto's zullen uiteindelijk met verhalen over vrijheid en angst gebundeld worden in een boek dat ik zowel digitaal als gedrukt aan zal bieden. 

  • Ik fotografeer op dit moment in heel Nederland, woon je verder dan 100 km van 5591 TT dan plan ik meerdere afspraken in een regio op een dag. 

  • Als je te paard gaat draag je een helm :) 

Geïnteresseerd? Vul dan het formulier  hieronder in. 

Registratie Faces of Freedom 

bottom of page