top of page
DSC_7341-2.jpg

Gevangen Herinneringen

Kalil Gibran zei: "een herinnering is een soort van ontmoeting." Een set mooie foto's van het afscheid van jouw dierbare vriend(in) kan een manier zijn om je herinneringen steeds weer te ontmoeten, om een getuigenis te hebben van de band die je tot het laatst samen had.

 

Deze sessie is nog persoonlijker dan mijn andere sessies, de foto's kunnen voor het afscheid genomen worden of op de dag van het afscheid. Hoe we zo'n sessie vormgeven overleggen we samen. Omdat deze sessies meestal niet te plannen zijn, en de intimiteit van jullie afscheid om een persoonlijk contact vraagt voor we iets afspreken, plannen we deze telefonisch in. Ik probeer ook op korte termijn beschikbaar te zijn voor dergelijke sessies, dus whatsapp me als je me hiervoor nodig hebt.

 

Locatie: Deze sessie vindt plaats waar het paard op dat moment is, dat is waarschijnlijk op stal/weide bij jou maar kan ook op een kliniek zijn. 

Kosten:

Deze sessie kost € 225 (inclusief btw en exclusief reiskosten: € 0,19 per kilometer vanuit Heeze)

Voor dit tarief kun je een sessie van circa 2 uur verwachten waaruit naar verwachting tussen de 50 - 75 foto's komen die interessant kunnen zijn.

Uit de foto's mag je 15 uitkiezen die je op groot formaat digitaal van mij ontvangt zonder logo. Daarnaast ontvang je de andere foto's op klein formaat met logo.

Wil je dat ik je paard twee keer fotografeer, zowel voor de dag van het afscheid als op de dag van het afscheid, of wil je dat ik er langer ben, om bijvoorbeeld het afscheid nemen van andere paarden vast te leggen. Neem even contact met me op voor een passende prijs.

Meer weten of snel een afspraak maken? Stuur me een whatsapp via de knop hieronder, dit kan wanneer je deze pagina op je mobiel opent of via whatsapp desktop, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Geen whatsapp? stuur me een chat bericht en zet erin dat het haast heeft. 

bottom of page