top of page
DSC_6151.jpg

Verbindend Werk

Locatie: De sessie vindt plaats als je aan het werk bent, dat kan bij een klant, of bij een paard van jou, of zelfs bij een paard van mij. Als we bij een klant van je werken maak ik ook een paar portret foto's van het paard die je kan delen met je klant.

 

Hoe geven we de sessie vorm:

Voor de sessie spreken we elkaar over wie jij bent, wat je met je werk wilt bereiken, en wie je ideale klant is, op basis daarvan plannen we de sessie zodat ik een zo goed mogelijk beeld van jouw werk kan maken. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, een serie vertelt jouw verhaal.

Omdat dit vaak een sessie is waar we heel veel kanten mee uit kunnen nodig ik je uit een vrijblijvend gesprek in te plannen om te bespreken wie jij bent en hoe je dat graag voor jouw bedrijf verbeeld ziet. Via de boek nu knop kun je meteen een vrijblijvend gesprek in plannen. Of we ook echt samen de sessie maken beslissen we in het gesprek. Je kunt me natuurlijk ook een mail sturen.

Kosten:

Deze sessie bied ik aan vanaf € 275 (exclusief btw en reiskosten: € 0,19 per kilometer vanuit Heeze). Voor dit tarief kun je een sessie van circa 2 uur op één locatie verwachten.  Hieruit kun je tussen de 75- 125 foto's verwachten die interessant kunnen zijn. 

In deze sessies maak ik ook de verbinding tussen mijn werk als coach en de fotografie, wil je naast de foto's ook gebruik maken van deze ervaring dan kunnen we samen een pakket samen stellen wat voor jouw werkt. 

Uit de foto's mag je 20 uitkiezen die je op groot formaat digitaal van mij ontvangt zonder logo. Daarnaast ontvang je de andere foto's op klein formaat met logo voor gebruik op social media. 

Voorbeelden van foto's uit dergelijke sessies zie je via de knop portfolio.

bottom of page