top of page
Zoeken

Spannend en mooi begin

Fotograferen maakt mij gelukkig, het nodigt me uit op een andere manier naar de wereld te kijken. Al een tijdje loop ik rond met de gedachte dat ik naast mijn coaching werk graag een deel van mijn inkomen met fotografie wil verdienen. In eerste instantie leek me dat een idiote droom. Wat weet ik nu van fotografie, hoe kan ik me meten met de fotografen die ik bewonder (en dan denk ik meteen aan mensen die wereldberoemd zijn en prijzen winnen)? En toch bleef het hangen... En langzaamaan werd ik ook gevraagd om foto's te maken en merkte ik dat mijn stijl niet alleen mijn stijl was, dat er anderen zijn die het mooi vinden.


En na een zomer waarin ik veel tijd had om te overdenken wat ik echt wil, neem ik nu die eerste echte stap. Een spannend en mooi avontuur, een ontdekkingsreis naar wie ik nog meer ben... reis je met me mee?


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page